• Biologic Waste Management & Conculting

Privacy policy

[:no]

Personvernerklæring for BioCoTech AS

 

Behandlingsansvarlig

 

Tarje Veidung er på vegne av BioCoTech AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

 

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

 

Formål med behandlingen

 

 

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Grunnlaget for behandlingen 

 

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

 

Innhenting av personopplysninger

 

Hjelpetekst: Gi informasjon om hvor personopplysningene hentes fra.

Dersom det benyttes informasjonskapsler/cookies, må det opplyses særskilt om dette. Les mer om kravene som stilles til dette på Datatilsynets hjemmesider her.

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på vår nettside eller ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

 

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på vår nettside for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

 

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

 

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

 

Sletting av personopplysninger

 

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

 

 

Rettigheter for den registrerte

 

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

 

Informasjonssikkerhet

 

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

post@biocotech.no
BioCoTech AS
Gamlehaugvegen 20[:en]

Personvernerklæring for BioCoTech AS

 

Behandlingsansvarlig

 

Tarje Veidung er på vegne av BioCoTech AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

 

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

 

Formål med behandlingen

 

Hjelpetekst: Forklar formålet med behandlingen av personopplysningene, det vil si hvorfor opplysningene behandles. Her kan dere bruke informasjonen fra kolonnen “Formål” i deres “Oversikt over personopplysningene som behandles”.

Om det forekommer automatiske avgjørelser, som for eksempel profilering ved analyser av personopplysninger for å avdekke adferd eller preferanser, skal det opplyses om logikken bak og betydningen / konsekvensene for den registrerte.

Eksempel:

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Grunnlaget for behandlingen

 

Hjelpetekst: Oppgi hva som er behandlingsgrunnlaget, det vil si virksomhetens hjemmel for å behandle personopplysningene. Her kan dere bruke informasjonen fra kolonnen “Grunnlag” i deres “Oversikt over personopplysningene som behandles”.

Eksempel:

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

 

Innhenting av personopplysninger

 

Hjelpetekst: Gi informasjon om hvor personopplysningene hentes fra.

Dersom det benyttes informasjonskapsler/cookies, må det opplyses særskilt om dette. Les mer om kravene som stilles til dette på Datatilsynets hjemmesider her.

Eksempel:

Alternativ 1: Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp.

Alternativ 2: Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

 

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

 

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

 

Sletting av personopplysninger

 

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

 

 

Rettigheter for den registrerte

 

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

 

Informasjonssikkerhet

 

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:

post@biocotech.no
BioCoTech AS
Gamlehaugvegen 20[:]

    Firma*

    Navn*

    Epost*

    Tlf

    Mengde (pr år):

    kgtonnliterm3

    Bransje:

    Ønsker tilbud på: KjøpLeasingLeie

    Tileggsutstyr:

    Kommentar:

    [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

    BioSpeed M1

      Firma*

      Navn*

      Epost*

      Tlf

      Mengde (pr år):

      kgtonnliterm3

      Bransje:

      Ønsker tilbud på: KjøpLeasingLeie

      Tileggsutstyr:

      Kommentar:

      [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

      ×
      BioSpeed M2

        Firma*

        Navn*

        Epost*

        Tlf

        Mengde (pr år):

        kgtonnliterm3

        Bransje:

        Ønsker tilbud på: KjøpLeasingLeie

        Tileggsutstyr:

        Kommentar:

        [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

        ×
        BioSpeed M18

          Firma*

          Navn*

          Epost*

          Tlf

          Mengde (pr år):

          kgtonnliterm3

          Bransje:

          Ønsker tilbud på: KjøpLeasingLeie

          Tileggsutstyr:

          Kommentar:

          [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

          ×
          BioSpeed M1

            Company*

            Name*

            Email*

            Tel

            Amount (each year):

            kgtonliterm3

            Industry:

            Want a quote on: BuyLeasingRental

            Optional equipment:

            Message:

            [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

            ×
            BioSpeed M2

              Company*

              Name*

              Email*

              Tel

              Amount (each year):

              kgtonliterm3

              Industry:

              Want a quote on: BuyLeasingRental

              Optional equipment:

              Message:

              [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

              ×
              BioSpeed M18

                Company*

                Name*

                Email*

                Tel

                Amount (each year):

                kgtonliterm3

                Industry:

                Want a quote on: BuyLeasingRental

                Optional equipment:

                Message:

                [wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

                ×
                Privacy Preferences

                When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in the form of cookies. Here you can change your Privacy preferences. It is worth noting that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we are able to offer. Read more

                Click to enable/disable Google Analytics tracking code.
                Click to enable/disable Google Fonts.
                Click to enable/disable Google Maps.
                Click to enable/disable video embeds.
                Our website uses cookies, mainly from 3rd party services. Define your Privacy Preferences and/or agree to our use of cookies.