• Biologic Waste Management & Conculting

Personvernerklæring

Personvernerklæring for BioCoTech AS

 

Behandlingsansvarlig

 

Tarje Veidung er på vegne av BioCoTech AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

 

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:

Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

 

Formål med behandlingen

 

 

Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.

Grunnlaget for behandlingen 

 

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b).

 

Innhenting av personopplysninger

 

Hjelpetekst: Gi informasjon om hvor personopplysningene hentes fra.

Dersom det benyttes informasjonskapsler/cookies, må det opplyses særskilt om dette. Les mer om kravene som stilles til dette på Datatilsynets hjemmesider her.

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på vår nettside eller ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

 

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på vår nettside for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

 

 

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

 

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

 

Sletting av personopplysninger

 

Opplysninger vi etter bokføringsloven er forpliktet til å bevare vil lagres i inntil 5 år, i henhold til lovens krav.

 

 

Rettigheter for den registrerte

 

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

 

 

Informasjonssikkerhet

 

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

 

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sende skriftlig til følgende adresser:


BioCoTech AS
Gamlehaugvegen 20

Firma*

Navn*

Epost*

Tlf

Mengde (pr år):

kgtonnliterm3

Bransje:

Ønsker tilbud på: KjøpLeasingLeie

Tileggsutstyr:

Kommentar:

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

BioSpeed M1

Firma*

Navn*

Epost*

Tlf

Mengde (pr år):

kgtonnliterm3

Bransje:

Ønsker tilbud på: KjøpLeasingLeie

Tileggsutstyr:

Kommentar:

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

×
BioSpeed M2

Firma*

Navn*

Epost*

Tlf

Mengde (pr år):

kgtonnliterm3

Bransje:

Ønsker tilbud på: KjøpLeasingLeie

Tileggsutstyr:

Kommentar:

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

×
BioSpeed M18

Firma*

Navn*

Epost*

Tlf

Mengde (pr år):

kgtonnliterm3

Bransje:

Ønsker tilbud på: KjøpLeasingLeie

Tileggsutstyr:

Kommentar:

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

×
BioSpeed M1

Company*

Name*

Email*

Tel

Amount (each year):

kgtonliterm3

Industry:

Want a quote on: BuyLeasingRental

Optional equipment:

Message:

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

×
BioSpeed M2

Company*

Name*

Email*

Tel

Amount (each year):

kgtonliterm3

Industry:

Want a quote on: BuyLeasingRental

Optional equipment:

Message:

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

×
BioSpeed M18

Company*

Name*

Email*

Tel

Amount (each year):

kgtonliterm3

Industry:

Want a quote on: BuyLeasingRental

Optional equipment:

Message:

[wpgdprc "By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website."]

×